torsdag 10 maj 2012

Att dela med dig...

Alla vi människor går omkring med unika tankar och ideer som kanske aldrig får möjlighet att förverkligas eller komma fram i ljuset. Tänk på alla gånger du funderat över något som du vill göra men kanske upplevt att vägen dit känns för lång eller andra orsaker som får dig att tvivla. Många av oss lever nära rädslan att misslyckas eller kanske tom rädslan att lyckas...? Så vad är det DU önskar att du kunde göra, vara eller prova på...men av någon anledning väntar med att genomföra? Väntan är i mina ögon ett märklig fenomen i detta sammanhang. För vad exakt är det vi väntar på när vi Vill men inte Gör det som behöver genomföras för att nå dit våra ideer eller tankar fört oss. Det finns kanske många orsaker men det tänker jag inte analysera över denna gång,  utan snarare fundera över vad som får oss att våga prova flyga. Våga fast det känns pirrigt eller rent av skrämmande. Ett första steg att påbörja ett förverkligande av din ide eller dröm om du vill kalla det så, är att på något sätt uttrycka vad det är du vill. Därför kan ett första steg vara att du delar med dig av dina tankar till dina medmänniskor. När du sätter ord på dina drömmar har du kommit ett steg närmare målet. Det finns möjlighet att lämna kommentarer längst ner på detta inlägg om du vill dela med dig av dina unika tankar och drömmar som du vill använda dig av och så småningom genomföra. Eller kanske har du erfarenhet av att förverkliga din dröm  och vill dela med dig av detta! Det är många människor som läser denna blogg och tanken är att vi kan uppmuntra varandra att lyssna till våra hjärtan och göra det vi drömmar om i våra liv!
                                           Kramar  Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Värdefulla personer i vår omgivning...

Helene Emilsson Vindeln: Mycket varm och fin människa som är omtänksam mot alla i sin omgivning och mycket omtyckt. Stort engagemang i Centrumkyrkan i Vindeln. Även jobbat mycket med barn som tycker välldigt mycket om Helene för den hon är! Helene är värd månadens blomma för att hon är en sådan underbar människa!

Lotta Grenehed m familj Robertsfors: Tillsammans med sin familj har hon ställt upp för min familj vid kriser i livet som när vårt hus brann ner till grunden- 2006. Hon har själv stor familj med fyra barn och en fosterson men ställde upp med att tex ta hand om vår tvätt under flera månader efter branden.När vi drabbades av en vattenskada senast fanns hon än en gång där för att visa sitt fulla stöd.Denna familj har ett stort hjärta och därför vill jag ge dem månadens blomma!

Carl-Axel Gyllenram Vindeln: En mycket jordnära man med ett stort hjärta.Bibliotekschef i Vindeln och engagerad i de flesta projekt inom Vindeln kommun. En fantastisk berättare som håller historien om Hällnäs sanatorie levande. Han behöver en blomma så han förstår hur viktig han är för så många människor!

Tack för att du deltar och gör det möjligt för människor att känna sig uppskattade!Omröstningen är avslutad 27/5