lördag 18 februari 2012

En hjälpande hand..

Vårat garage här hemma har fått till uppgift att förvara material som människor vill bidra med till förmån för barnen i skolan. Hitills har det varit förbi två personer från Vindeln med skridskor, lite badkläder och skidor.Många har hört av sig och vill vara med och hjälpa till på något sätt men vill höra av sig senare när de gått igenom vad de vill bidra med från sitt förråd. Från tanke till handling känns för många inspererande och leder ofta till mersmak.Många upptäcker att det finns en stor tillfredställelse i att bry sig om varandra!
Jag kommer att köra ut en första leverans av material till skolor from 22 mars.
Personer som vill bidra med en hjälpande hand för utleverans till skolorna är jätte välkomna att höra av sig så snart som möjligt för planeringens skull. Tanken med projektet är att vi människor ska hjälpas åt för ett samhälle i Omtankens tecken. Vill du hjälpa till med leveransen av material till skolor, tveka inte att höra av dig-din insats är viktig!
                                                                       Kram  Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Värdefulla personer i vår omgivning...

Helene Emilsson Vindeln: Mycket varm och fin människa som är omtänksam mot alla i sin omgivning och mycket omtyckt. Stort engagemang i Centrumkyrkan i Vindeln. Även jobbat mycket med barn som tycker välldigt mycket om Helene för den hon är! Helene är värd månadens blomma för att hon är en sådan underbar människa!

Lotta Grenehed m familj Robertsfors: Tillsammans med sin familj har hon ställt upp för min familj vid kriser i livet som när vårt hus brann ner till grunden- 2006. Hon har själv stor familj med fyra barn och en fosterson men ställde upp med att tex ta hand om vår tvätt under flera månader efter branden.När vi drabbades av en vattenskada senast fanns hon än en gång där för att visa sitt fulla stöd.Denna familj har ett stort hjärta och därför vill jag ge dem månadens blomma!

Carl-Axel Gyllenram Vindeln: En mycket jordnära man med ett stort hjärta.Bibliotekschef i Vindeln och engagerad i de flesta projekt inom Vindeln kommun. En fantastisk berättare som håller historien om Hällnäs sanatorie levande. Han behöver en blomma så han förstår hur viktig han är för så många människor!

Tack för att du deltar och gör det möjligt för människor att känna sig uppskattade!Omröstningen är avslutad 27/5